BibTex RIS Cite
Year 2005, Volume: 1 Issue: 1 - Volume: 1 Issue: 1, - , 24.06.2016

Abstract

In most natural and artificial life systems local unit’s interaction dynamics may result in emergence of global heat problem which may prevent proper functioning of the system. In this work, a general purpose reverse engineering algorithm is proposed to construct minimum heat dissipating automata network design. It is shown that the proposed approach can be successfully used in the design of low-power Test Pattern Generator for Built-In SelfTest architectures.

Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma ve Uygulaması

Year 2005, Volume: 1 Issue: 1 - Volume: 1 Issue: 1, - , 24.06.2016

Abstract

Doğal ve yapay yaşam sistemlerinde karşılaşılan ve yerel birimlerin dinamiklerinden kaynaklanan global ısınma probleminin çözümü için genel amaçlı bir tersine mühendislik yöntemi önerilmiştir. Özdevinirler ağı modelini kullanan yaklaşımın düşük güç kullanımlı Yerleşik Kendini Sınama - YKS sınama örüntüsü üreteci tasarımında başarı ile uygulanabileceği gösterilmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA37GH99UR
Journal Section Makaleler(Araştırma)
Authors

H. Kılıç

Publication Date June 24, 2016
Published in Issue Year 2005 Volume: 1 Issue: 1 - Volume: 1 Issue: 1

Cite

APA Kılıç, H. (2016). Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma ve Uygulaması. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri Ve Mühendisliği Dergisi, 1(1).
AMA Kılıç H. Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma ve Uygulaması. TBV-BBMD. June 2016;1(1).
Chicago Kılıç, H. “Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma Ve Uygulaması”. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri Ve Mühendisliği Dergisi 1, no. 1 (June 2016).
EndNote Kılıç H (June 1, 2016) Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma ve Uygulaması. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Dergisi 1 1
IEEE H. Kılıç, “Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma ve Uygulaması”, TBV-BBMD, vol. 1, no. 1, 2016.
ISNAD Kılıç, H. “Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma Ve Uygulaması”. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Dergisi 1/1 (June 2016).
JAMA Kılıç H. Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma ve Uygulaması. TBV-BBMD. 2016;1.
MLA Kılıç, H. “Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma Ve Uygulaması”. Türkiye Bilişim Vakfı Bilgisayar Bilimleri Ve Mühendisliği Dergisi, vol. 1, no. 1, 2016.
Vancouver Kılıç H. Sistem İç Dinamiklerinden Kaynaklanan Isınma Sorununun En İyi Çözümü İçin Bir Algoritma ve Uygulaması. TBV-BBMD. 2016;1(1).

https://i.creativecommons.org/l/by-nc/4.0Makale Kabulü

 

Çevrimiçi makale yüklemesi yapmak için kullanıcı kayıt/girişini kullanınız.

Dergiye gönderilen makalelerin kabul süreci şu aşamalardan oluşmaktadır:

1.       Gönderilen her makale ilk aşamada en az iki hakeme gönderilmektedir.

2.       Hakem ataması, dergi editörleri tarafından yapılmaktadır. Derginin hakem havuzunda yaklaşık 200 hakem bulunmaktadır ve bu hakemler ilgi alanlarına göre sınıflandırılmıştır. Her hakeme ilgilendiği konuda makale gönderilmektedir. Hakem seçimi menfaat çatışmasına neden olmayacak biçimde yapılmaktadır.

3.       Hakemlere gönderilen makalelerde yazar adları kapatılmaktadır.

4.       Hakemlere bir makalenin nasıl değerlendirileceği açıklanmaktadır ve aşağıda görülen değerlendirme formunu doldurmaları istenmektedir.

5.       İki hakemin olumlu görüş bildirdiği makaleler editörler tarafından benzerlik incelemesinden geçirilir. Makalelerdeki benzerliğin %25’ten küçük olması beklenir.

6.       Tüm aşamaları geçmiş olan bir bildiri dil ve sunuş açısından editör tarafından incelenir ve gerekli düzeltme ve iyileştirmeler yapılır. Gerekirse yazarlara durum bildirilir.

 88x31.png   Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.