avatar
Ali Aydın Prof. Dr. İstanbul Uiniversitesi-Cerrahpaşa
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
14 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Moleküler Genetik Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

İstanbul Uiniversitesi-Cerrahpaşa

Popüler Yayınları

Yara Örneklerinden İzole Edilen Metisilin’e Dirençli Staphylococcus Aureus Suşlarında Virulans Genlerinin ve Klonal İlişkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Mert Sudağıdan , Samet Uçak , Orhan Yavuz , Mediha Nur Zafer Yurt, Behiye Büşra Taşbaşı, Elif Esma Acar, Veli Cengiz Özalp, Ali Aydın , Şöhret Aydemir
Yayın Bilgisi: 2020 , Tıp Fakültesi Klinikleri Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

0

1

883

0

1

1048

Yayınlar

0

409

0

344

0

513

0

845

Presence and virulence characterization of Listeria monocytogenes from fish samples in the Black Sea, Turkey
Yazarlar: Eren Gozutok, Ali Aydın
DOI: 10.33988/auvfd.877971
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1618

0

1618

1

1048

Piyasada Satışa Sunulan Isı İşlemi Görmüş İçme Sütlerinde Ağır Metal Kalıntılarının Araştırılması
Yazarlar: Zeynep Cıdıroğlu, Ali Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.881630
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 508

0

508

Yara Örneklerinden İzole Edilen Metisilin’e Dirençli Staphylococcus Aureus Suşlarında Virulans Genlerinin ve Klonal İlişkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Mert Sudağıdan , Samet Uçak , Orhan Yavuz , Mediha Nur Zafer Yurt, Behiye Büşra Taşbaşı, Elif Esma Acar, Veli Cengiz Özalp, Ali Aydın , Şöhret Aydemir
Yayın Bilgisi: 2020 , Tıp Fakültesi Klinikleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

1

883

0

2946

0

849

ÇİĞ ET VE ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ ET ÜRÜNLERINDE ELISA TEKNİĞİ İLE FARKLI ET TÜRLERININ TESPİTİ
Yazarlar: Uğur Günşen, Ali Aydın , Banu Ovalı, Yasemin Coşkun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1370

0

1370

0

2223

Yayınlar

İpek Yolu Coğrafyasının Ortak Kültürel Değeri “Kurut”
DOI: 10.53518/mjavl.1116093
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 845

4

0

845

Presence and virulence characterization of Listeria monocytogenes from fish samples in the Black Sea, Turkey
Yazarlar: Eren Gozutok, Ali Aydın
DOI: 10.33988/auvfd.877971
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1618

3

0

1618

Piyasada Satışa Sunulan Isı İşlemi Görmüş İçme Sütlerinde Ağır Metal Kalıntılarının Araştırılması
Yazarlar: Zeynep Cıdıroğlu, Ali Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.881630
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 508

1

0

508

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.