Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İhsan Bakırcı
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
6
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
29
6
Yayın
14
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
29
TR Dizin Atıf
0000-0002-3744-3863
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Hijyen ve Sanitasyon
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Emine Macit
,
Abdullah Çağlar
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alinteri Journal of Agriculture Science
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1761
4
ATIF
1
FAVORİ
1761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
3
ATIF
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Alternatif protein kaynağı Spirulina platensis ile zenginleştirilen kefirin γ-aminobütirik asit (GABA), karnosin, anserin, 5-hidroksimetilfurfural (HMF) ve indirgen şeker içeriği
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ezgi Edebali
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1401399
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
878
0
FAVORİ
878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun Yoğurduna Farklı Oranlarda Ananas İlavesinin Antioksidan Aktivite, 5-Hidroksimetilfurfural (HMF) İçeriği ve ABT-2 Probiyotik Kültür Gelişimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Neslihan Yıldız Küçük
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1199636
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
Yazarlar:
Emine Macit
,
M. Murat Karaoğlu
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Alinteri Journal of Agriculture Science
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4103
0
FAVORİ
4103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
İHSAN Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1209
0
FAVORİ
1209
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Emine Macit
,
Abdullah Çağlar
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alinteri Journal of Agriculture Science
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1761
1
FAVORİ
1761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alinteri Journal of Agriculture Science
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Black Sea Journal of Engineering and Science
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
3
ATIF
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun Yoğurduna Farklı Oranlarda Ananas İlavesinin Antioksidan Aktivite, 5-Hidroksimetilfurfural (HMF) İçeriği ve ABT-2 Probiyotik Kültür Gelişimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Neslihan Yıldız Küçük
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1199636
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
3
ATIF
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
Yazarlar:
Emine Macit
,
M. Murat Karaoğlu
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Alinteri Journal of Agriculture Science
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4103
1
ATIF
0
FAVORİ
4103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
İHSAN Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1209
2
ATIF
0
FAVORİ
1209
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Emine Macit
,
Abdullah Çağlar
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alinteri Journal of Agriculture Science
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1761
4
ATIF
1
FAVORİ
1761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat