avatar
Bengünur Çorapcı Doç. Dr. SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 7 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 11
7 Yayın
2 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

443

0

927

0

3336

4°C’de Depolanan Hamsi Balığı Engraulis engrasicholus, L.1758 Burgerlerin Raf Ömrü
Yazarlar: Nilgun Kaba, Şennan Yücel, Bengunur Corapcı , Ozgul Ozer, Kubra Eryasar
Yayın Bilgisi: 2012 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 582

0

582

Yayınlar

FARKLI PİŞİRME MATERYALLERİ İÇİNDE PİŞİRİLEN İSKORPİT BALIĞI (Scorpaena porcus, Linnaeus 1758) ETİNİN KALİTESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21115
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 443

1

0

443

2

0

927

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.