Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bıçkın Temel
Doktora
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Yönetimi
Gastronomi Turizmi
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.55044/meusbd.1000865
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1271
1
ATIF
1
FAVORİ
1271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1130876
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
0
ATIF
1
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
POZANTI TAHİNLİ PİDESİ ÜRETİM SÜRECİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
,
Göksu Demircan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
43
0
FAVORİ
43
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Çetin Akkuş
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1130876
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
1
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.55044/meusbd.1000865
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1271
1
FAVORİ
1271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Bıçkın Temel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.55044/meusbd.1000865
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1271
1
ATIF
1
FAVORİ
1271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat