avatar
Cem Baltacıoğlu Doç. Dr. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 3
6 Yayın
17 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi Kurutma Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Süt Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri Gıda Bilimleri (Diğer) Kurutma Ekstraksiyon Optimizasyon

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

305

0

225

0

468

0

833

0

2792

Kabak (Cucubita pepo L.) Tozunun Kek Üretiminde Potansiyel Kullanımı ve Kek Kalite Parametrelerine Etkisi
Yazarlar: Cem Baltacıoğlu , Mehmet Uyar
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3521

0

3521

Yayınlar

1

0

833

4

0

2792

Kabak (Cucubita pepo L.) Tozunun Kek Üretiminde Potansiyel Kullanımı ve Kek Kalite Parametrelerine Etkisi
Yazarlar: Cem Baltacıoğlu , Mehmet Uyar
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345267
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3521

6

0

3521

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.