avatar
Cem Karagözlü Prof. Dr. EGE UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE, DEPARTMENT OF DAIRY TECHNOLOGY
Yayın 6 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 52
6 Yayın
10 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
52 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE, DEPARTMENT OF DAIRY TECHNOLOGY

Popüler Yayınları

Galaktosemi hastaları için probiyotik süt içeceği
DOI: 10.20289/zfdergi.993231
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

0

1

1403

Yayınlar

0

896

Galaktosemi hastaları için probiyotik süt içeceği
DOI: 10.20289/zfdergi.993231
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

1

1403

0

2885

0

2913

THE SUPPLEMENTARY EFFECT OF BLACK AND GREEN TEA INFUSION ON ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF KEFIR
Yazarlar: Cem Karagözlü , Gülfem Ünal , A. Sibel Akalın, Ecem Akan, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18012
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4362

0

4362

Deve Sütü ve Diyabet Tedavisindeki Önemi
Yazarlar: Derya Saygılı, Cem Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333677
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8644

0

8644

Yayınlar

İzmir Piyasasında Satışa Sunulan Tereyağı Ve Peynir Örneklerinin β-Sitosterol İçeriklerinin Tespiti İle Tağşiş Belirlenmesi
Yazarlar: Cem Karagözlü , Aybike Öner Yılmaz
DOI: 10.20289/zfdergi.630817
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2885

3

0

2885

Farklı Oranlarda Keçi Sütü İle Üretilmiş Probiyotik Dondurmaların Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Cem Karagözlü , Esra Ayhan
DOI: 10.20289/zfdergi.448326
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2913

1

0

2913

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.