Duran Cankül profil resmi
Duran Cankül Prof. Dr. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 23 Hakemlik 52 CrossRef Atıf 25
23 Yayın
52 Hakemlik
25 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

2

6958

1

2

579

0

2

923

0

1

2100

2

1

675

Yayınlar

Yemek bloglarının mutfaktaki uygulamaya etkisinde kuşaklar arasındaki farklılaşma
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1448272
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 434

0

434

Gastronomi kurslarına katılımda medyanın etkisi
Yazarlar: Duran Cankül , Azer Dilara Abiş
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1356265
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

0

916

SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Duran Cankül , Ahmet Ünver
DOI: 10.32958/gastoria.1265112
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 388

1

388

1

371

İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 711

1

711

Restoran Menülerinde Özel Beslenme Türleri: İstanbul Örneği
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1186

0

1186

0

2697

2

579

1

761

1

2100

1

805

1

675

Foodstagramming ve Tatil Deneyimine Etkisi
Yazarlar: Duran Cankül , Derya Avcı
DOI: 10.32709/akusosbil.556293
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1396

0

1396

0

510

Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
DOI: 10.32958/gastoria.556416
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1475

1

1475

2

6958

ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yayın Bilgisi: 2019 , Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2012

0

2012

İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32958/gastoria.536914
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1997

0

1997

1

2700

1

667

Yayınlar

Gastronomi kurslarına katılımda medyanın etkisi
Yazarlar: Duran Cankül , Azer Dilara Abiş
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1356265
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

1

0

916

SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Duran Cankül , Ahmet Ünver
DOI: 10.32958/gastoria.1265112
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 388

1

1

388

1

1

688

İçecek turizmi çalışmalarının bibliyometrik analizi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1128267
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 711

1

1

711

1

2

579

2

1

675

Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
DOI: 10.32958/gastoria.556416
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1475

6

1

1475

ASSESSING THE QUALITY OF GASTRONOMY EDUCATION: TURKEY CASE
Yayın Bilgisi: 2019 , Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.491083
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2012

4

0

2012

İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.32958/gastoria.536914
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1997

4

0

1997

2

1

2700

2

1

667

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.