avatar
Erkan Denk Dr. Öğretim Görevlisi Atatük University Tourism Faculty
Yayın 9 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 2
9 Yayın
11 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Turizm Gastronomi Sürdürülebilir Turizm Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi Turizm Yönetimi Turizm (Diğer)

Kurum

Atatük University Tourism Faculty

Popüler Yayınları

5

1

1913

Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 644

1

1

644

TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3523

0

1

3523

Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 217

0

1

217

Yayınlar

0

118

Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 217

1

217

0

263

GELENEKSEL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLARAK KANDİRİF PEYNİRİNİ KEŞFETMEK
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.53487/atasobed.1455468
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 271

0

271

0

463

Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 644

1

644

1

3523

1

1913

Yayınlar

GELENEKSEL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLARAK KANDİRİF PEYNİRİNİ KEŞFETMEK
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.53487/atasobed.1455468
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 271

1

0

271

Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 644

1

1

644

5

1

1913

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.