avatar
Ecem Akay Öğretim Görevlisi Doğuş Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 7
5 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Kültürü Aşçılık Sürdürülebilir Gastronomi Yemek ve Küreselleşme

Kurum

Doğuş Üniversitesi

Popüler Yayınları

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10786

0

1

10786

0

1

679

0

1

558

Yayınlar

1

558

0

427

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

0

1743

1

679

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10786

1

10786

Yayınlar

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

1

0

1743

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.