avatar
Elif Feyza Topdas Doç. Dr. Atatürk Üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 21 CrossRef Atıf 32 TR Dizin Atıf 30
9 Yayın
21 Hakemlik
32 CrossRef Atıf
30 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Meyve-Sebze Teknolojisi Ağır metal Fitalat antioksidan

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Popüler Yayınları

4

1

1099

Yayınlar

FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1651

0

1651

0

629

0

16026

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3804

0

3804

Kayısıların Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutulması
Yazarlar: Elif Feyza Topdaş , Mustafa Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2013 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1413

0

1413

Yüksek Hidrostatik Basinç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar: E. Feyza Topdaş , M. Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1670

0

1670

Yayınlar

2

0

909

FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1651

1

0

1651

2

0

629

4

1

1099

5

0

16026

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
ATIF 15 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3804

15

0

3804

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.