Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Feyza Topdas
Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
9
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
32
TR Dizin Atıf
30
9
Yayın
21
Hakemlik
32
CrossRef Atıf
30
TR Dizin Atıf
0000-0003-3778-3654
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Meyve-Sebze Teknolojisi
Ağır metal
Fitalat
antioksidan
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Popüler Yayınları
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
4
ATIF
1
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bazı Bitkilerden Elde Edilen Liyofilize İnfüzyonlarda Demleme Süresi Faktörünün Antioksidan Özellikler ve Ağır Metal Kompozisyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1006141
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
909
0
FAVORİ
909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yazarlar:
Seçkin Gürpınar
,
Elif Dağdemir
,
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1651
0
FAVORİ
1651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
909
0
FAVORİ
909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mineral Composition of Various Extracts and Essential Oil of Pickled Ferula orientalis L
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.835662
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
629
0
FAVORİ
629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
1
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Kullanılan Modern Teknikler ve Bu Teknikler Arasında Ultrason Yardımlı Ekstraksiyonun Yeri
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Elif Feyza Topdaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.466649
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16026
0
FAVORİ
16026
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül,
Elif Feyza Topdaş
, Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3804
0
FAVORİ
3804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayısıların Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutulması
Yazarlar:
Elif Feyza Topdaş
, Mustafa Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1413
0
FAVORİ
1413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yüksek Hidrostatik Basinç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
E. Feyza Topdaş
, M. Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1670
0
FAVORİ
1670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Journal of Scientific Reports-A
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Turkish Journal of Science and Technology
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Bazı Bitkilerden Elde Edilen Liyofilize İnfüzyonlarda Demleme Süresi Faktörünün Antioksidan Özellikler ve Ağır Metal Kompozisyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1006141
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
909
2
ATIF
0
FAVORİ
909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yazarlar:
Seçkin Gürpınar
,
Elif Dağdemir
,
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1651
1
ATIF
0
FAVORİ
1651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
909
3
ATIF
0
FAVORİ
909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mineral Composition of Various Extracts and Essential Oil of Pickled Ferula orientalis L
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.835662
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
629
2
ATIF
0
FAVORİ
629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
4
ATIF
1
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Kullanılan Modern Teknikler ve Bu Teknikler Arasında Ultrason Yardımlı Ekstraksiyonun Yeri
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Elif Feyza Topdaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.466649
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16026
5
ATIF
0
FAVORİ
16026
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül,
Elif Feyza Topdaş
, Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
ATIF
15
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3804
15
ATIF
0
FAVORİ
3804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat