Erdogan Küçüköner profil resmi
Erdogan Küçüköner Prof. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 19 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 92
19 Yayın
6 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
92 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

313

SICAK HAVA FRİTÖZÜ VE DERİN YAĞDA KIZARTMA TEKNİĞİ İLE KIZARTILMIŞ GIDALARIN KARŞILAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23086
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1869

0

1869

0

521

0

1795

Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11113

0

11113

Yeni Ürün Geliştirmede Gıda Katkı Maddelerinin Fonksiyonları ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7902

0

7902

Yağ İçeriği Azaltılmış Peynirlerde Starter Kültür ve Enzim Kullanımı
Yazarlar: Erdoğan Küçüköner , Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 901

0

901

Süt ve Süt Ürünlerinin Demir İçeriği Yönünden Zenginleştirilmesi
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2424

0

2424

Kesim Sonrası Sığır Etinde Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler
Yazarlar: Şükrü Kurt, Erdoğan Küçüköner , Ömer Zorba
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4358

0

4358

Darende Dumas Çökeleğinin Yapılısı ve Bazı Özellikleri Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Bayram Yurt, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1327

0

1327

0

987

Ordu ve Yöresinde İmal Edilen Keşin Yapılışı ve bazı Özellikleri Üzerinde bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Erdoğan Küçüköner , Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2001 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

0

1040

Düşük Yağ ve Kalori İçeren Gıdaların Hazırlanmasında Yağ İkamelerinin Rolü
Yazarlar: İsmail Sait Doğan, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1999 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2722

0

2722

Süt Ürünlerinin Unlu Mamullerde Kullanımı
Yazarlar: İsmail Sait Doğan, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1998 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1947

0

1947

Balık Mikroflorası ve Balıklarda Meydana Gelen Mikrobiyal Değişmeler
Yazarlar: Erdoğan Küçüköner , Zerrin Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1990 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2233

0

2233

Yayınlar

Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11113

6

0

11113

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.