Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Feray Yentür
Dr. Öğr. Üyesi
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Travel agencies’ role in gastronomy tourism development and a gastronomy tour example
Yazarlar:
Feray Yentür
,
Cengiz Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1175826
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
887
1
ATIF
1
FAVORİ
887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bullying in the Kitchen: A Research on Culinary Interns
Yazarlar:
Feray Yentür
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1558563
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
99
0
FAVORİ
99
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Travel agencies’ role in gastronomy tourism development and a gastronomy tour example
Yazarlar:
Feray Yentür
,
Cengiz Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1175826
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
887
1
FAVORİ
887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EXPLORING RESIDENTS’ PERCEPTION ON GASTRONOMIC TOURISM DEVELOPMENT: A STUDY OF INTERNATIONAL URLA ARTICHOKE FESTIVAL
Yazarlar:
Feray İriguler
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.834689
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
698
0
FAVORİ
698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Journal of Travel and Tourism Research
Yayınlar
Travel agencies’ role in gastronomy tourism development and a gastronomy tour example
Yazarlar:
Feray Yentür
,
Cengiz Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1175826
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
887
1
ATIF
1
FAVORİ
887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EXPLORING RESIDENTS’ PERCEPTION ON GASTRONOMIC TOURISM DEVELOPMENT: A STUDY OF INTERNATIONAL URLA ARTICHOKE FESTIVAL
Yazarlar:
Feray İriguler
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.834689
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
698
1
ATIF
0
FAVORİ
698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat