Gülçin Özbay profil resmi
Gülçin Özbay Dr. Öğr. Üyesi
Yayın 15 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 123
15 Yayın
1 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
123 TR Dizin Atıf

Kurum

Popüler Yayınları

1

2

880

0

2

874

1

1

1281

0

1

1025

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1686

0

1

1686

Yayınlar

2

874

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3359

0

3359

1

2098

0

1171

0

1282

0

1188

0

1800

0

703

0

2104

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1686

1

1686

2

880

0

1059

1

1025

0

2423

1

1281

Yayınlar

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3359

1

0

3359

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Peynirlerinin Fonksiyonel Gıdalar Kapsamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1288409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2098

2

1

2098

1

0

703

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Fonksiyonel Gıdalar: Mesir Macunu Örneği
Yayın Bilgisi: 2023 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1135103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2104

1

0

2104

1

2

880

2

0

1059

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2423

4

0

2423

1

1

1281

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.