Gülçin Özbay profil resmi
Gülçin Özbay Dr. Öğr. Üyesi
Yayın 16 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 123
16 Yayın
1 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
123 TR Dizin Atıf

Kurum

Popüler Yayınları

1

2

933

0

2

1204

1

1

1328

0

1

1059

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1766

0

1

1766

Yayınlar

0

138

2

1204

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3773

0

3773

1

2337

0

1573

0

1391

0

1298

0

1907

0

752

0

2233

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1766

1

1766

2

933

0

1112

1

1059

0

2631

1

1328

Yayınlar

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3773

2

0

3773

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Peynirlerinin Fonksiyonel Gıdalar Kapsamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1288409
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2337

3

1

2337

1

0

1907

1

0

752

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Fonksiyonel Gıdalar: Mesir Macunu Örneği
Yayın Bilgisi: 2023 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1135103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2233

1

0

2233

1

2

933

2

0

1112

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2631

5

0

2631

1

1

1328

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.