avatar
Hüdayi Ercoşkun Prof. Dr. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 0 TR Dizin Atıf 5
4 Yayın
0 Hakemlik
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Et ve Sağlıklı Beslenme
Yazarlar: Selin Özlü, Hüdayi Ercoşkun
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3230

0

3

3230

Yayınlar

Gurme Tuzları ve Moleküler Gastronomi
Yayın Bilgisi: 2025 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 490

0

490

Et Ürünlerinde Tuz azaltma Stratejileri
DOI: 10.70988/ajeas.1495664
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 233

0

233

0

307

Et ve Sağlıklı Beslenme
Yazarlar: Selin Özlü, Hüdayi Ercoşkun
DOI: -
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3230

3

3230

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.