avatar
Çağrı Kandemir Doç. Dr. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü
Yayın 24 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 52 TR Dizin Atıf 62
24 Yayın
6 Hakemlik
52 CrossRef Atıf
62 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hayvan Biyoteknolojisi Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Hayvansal Üretim Hayvan Besleme Hayvan Beslenmesi Küçükbaş Hayvan Yetiştirme ve Islahı Veteriner Bilimleri Hayvan Sağlığı Ekonomisi ve İşletmeciliği Veteriner Anatomi ve Fizyoloji Veteriner Doğum ve Jinekoloji Veteriner Parazitoloji

Kurum

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü

Popüler Yayınları

Gençlerin Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin Analizi: Ege Üniversitesi Öğrencileri Örneği
DOI: 10.20289/zfdergi.587525
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1632

11

1

1632

0

1

2480

0

1

523

Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Koyun Irklarının Mevcut Durumu
Yayın Bilgisi: 2022 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.1085924
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3908

2

1

3908

Yayınlar

0

740

0

572

0

1354

Türkiye’de koyun ırklarının mevcut durumu ve geleceği: Ege Bölgesi
DOI: 10.20289/zfdergi.1058959
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2342

0

2342

Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Koyun Irklarının Mevcut Durumu
Yayın Bilgisi: 2022 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.1085924
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3908

1

3908

MARMARA BÖLGESİNDE YERLİ VE KÜLTÜR KOYUN IRKLARININ MEVCUT DURUMU
Yayın Bilgisi: 2022 , Doğanın Sesi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1672

0

1672

0

1264

Türkiye’de Koyun Irklarının Mevcut Durumu ve Geleceği: Akdeniz Bölgesi
DOI: 10.19159/tutad.1057776
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1928

0

1928

Koyun ve Keçi Yetiştiriciliğinde Uygulanan Aşılar
Yayın Bilgisi: 2021 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.895261
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 891

0

891

1

2480

1

1632

Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Çağrı Kandemir , Hakan Adanacıoğlu, Turğay Taşkın, Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2019 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1069

0

1069

Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1379

0

1379

Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 63693

0

63693

0

2119

A Study on the Change in Postpartum Immunoglobulins of Goats and Kids
Yazarlar: Turgay Taşkın , Nedim Koşum, Özer Kınık , Çağrı Kandemir , Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.394535
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1453

0

1453

Saanen Keçilerinin Entansif Koşullarda Bazı Verim Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.418385
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2739

0

2739

0

4340

İzmir Yöresinde Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Coğrafik Konumlarına Göre Genel Durumu ve Geliştirilme Olanakları
Yazarlar: Çağrı Kandemir , İlkay Alkan, H. İbrahim Yılmaz, H. Baki Ünal, Turgay Taşkın, Nedim Koşum, Ahmet Alçiçek
Yayın Bilgisi: 2015 , Hayvansal Üretim
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9024

0

9024

Yayınlar

Türkiye’de koyun ırklarının mevcut durumu ve geleceği: Ege Bölgesi
DOI: 10.20289/zfdergi.1058959
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2342

2

0

2342

Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Koyun Irklarının Mevcut Durumu
Yayın Bilgisi: 2022 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.1085924
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3908

2

1

3908

6

0

1264

Türkiye’de Koyun Irklarının Mevcut Durumu ve Geleceği: Akdeniz Bölgesi
DOI: 10.19159/tutad.1057776
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1928

1

0

1928

6

0

2070

Gençlerin Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin Analizi: Ege Üniversitesi Öğrencileri Örneği
DOI: 10.20289/zfdergi.587525
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1632

11

1

1632

Koyun ve Koyun Eti Fiyatlarının Ölçekleme Analizi ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Çağrı Kandemir , Hakan Adanacıoğlu, Turğay Taşkın, Nedim Koşum
Yayın Bilgisi: 2019 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.529109
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1069

5

0

1069

Türkiye’de Keçi Eti Üretimi ve Sürdürülebilirliğinin Değerlendirilmesi
DOI: 10.20289/zfdergi.520488
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1379

6

0

1379

Keçi ve Koyun Yetiştiriciliğinde Pirenin Önemi ve Mücadele Şekilleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.511108
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 63693

5

0

63693

2

0

2119

A Study on the Change in Postpartum Immunoglobulins of Goats and Kids
Yazarlar: Turgay Taşkın , Nedim Koşum, Özer Kınık , Çağrı Kandemir , Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.394535
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1453

1

0

1453

Saanen Keçilerinin Entansif Koşullarda Bazı Verim Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2018 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.418385
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2739

4

0

2739

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.