avatar
Mustafa Şengül Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 12 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 64
12 Yayın
11 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
64 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Popüler Yayınları

Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yayın Bilgisi: 2022 , ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

0

2

1114

0

1

1724

Yayınlar

0

663

0

363

Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yayın Bilgisi: 2022 , ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

2

1114

1

1724

0

1073

0

901

TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz, Mustafa Şengül , Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1561

0

1561

0

2054

Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar: Mustafa Şengül , Tuba Erkaya, Aybüke Ceyhun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1812

0

1812

0

2896

Yayınlar

2

0

1073

TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz, Mustafa Şengül , Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1561

4

0

1561

1

0

2054

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.