Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Şengül
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
12
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
64
12
Yayın
11
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
64
TR Dizin Atıf
0000-0001-8447-2256
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Popüler Yayınları
Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yazarlar:
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1114
0
ATIF
2
FAVORİ
1114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı bitki tozlarının (üzüm çekirdeği, keçiboynuzu ve çörekotu tozu) dondurma üretiminde kullanım imkanları
Yazarlar:
Bayram Ürkek
, Feyza Öztürk,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1724
0
ATIF
1
FAVORİ
1724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş
Yazarlar:
Yasemin Kaya
,
Mustafa Şengül
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1487261
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
362
0
FAVORİ
362
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİYASADA SATILAN YOĞURTLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE ADE-İNHİBİTÖR AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zeynep Gürbüz
,
Tuba Erkaya Kotan
,
Hüseyin Ender Gürmeriç
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
663
0
FAVORİ
663
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum İline Ait Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Karakterizasyonu
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Mustafa Şengül
,
Ahmet Dodoloğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.1240824
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
363
0
FAVORİ
363
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek'ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Halil İbrahim Akgül
,
Enes Dertli
,
Özlem Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
587
0
FAVORİ
587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yazarlar:
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1114
2
FAVORİ
1114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı bitki tozlarının (üzüm çekirdeği, keçiboynuzu ve çörekotu tozu) dondurma üretiminde kullanım imkanları
Yazarlar:
Bayram Ürkek
, Feyza Öztürk,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1724
1
FAVORİ
1724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
,
Zeynep Gürbüz Kaçan
,
Tuba Erkaya Kotan
, Halil İbrahim Akgül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.806072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
0
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHİA (Salvia hispanica L.) İLAVESİNİN DONDURMANIN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Bayram Ürkek
,
Hüseyin Ender Gürmeriç
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20125
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
901
0
FAVORİ
901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz,
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1561
0
FAVORİ
1561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
,
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.393285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2054
0
FAVORİ
2054
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar:
Mustafa Şengül
, Tuba Erkaya, Aybüke Ceyhun
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1812
0
FAVORİ
1812
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Mustafa Şengül
, Tuba Erkaya, Nesrin Fırat
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2896
0
FAVORİ
2896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
ATA-Gıda Dergisi
Teknik Editör , Editör
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Teknik Editör , Editör
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
ATA-Gıda Dergisi
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
,
Zeynep Gürbüz Kaçan
,
Tuba Erkaya Kotan
, Halil İbrahim Akgül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.806072
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
2
ATIF
0
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz,
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1561
4
ATIF
0
FAVORİ
1561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
,
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.393285
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2054
1
ATIF
0
FAVORİ
2054
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat