avatar
Nazlı Kanca Dr. Ankara Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 2
5 Yayın
7 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Ankara Üniversitesi

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 631

1

1

631

Yayınlar

YOĞURT SUYU KULLANIMININ YAĞSIZ AYRANIN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24097
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 398

0

398

0

380

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 631

1

631

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1013

0

1013

Yayınlar

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 631

1

1

631

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1013

1

0

1013

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.