Nevin Demirbaş profil resmi
Nevin Demirbaş Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 23 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 66
23 Yayın
2 Hakemlik
66 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım Ekonomisi Tarım Politikaları

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15000

14

1

15000

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
ATIF 17 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1457

17

1

1457

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2057

3

1

2057

Yayınlar

0

543

0

560

0

572

0

527

Üreticilerin Dip Zeytin Hasat Kararı Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: İzmir İli Örneği
Yazarlar: Hatip Altekin, Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 , COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.891903
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 900

0

900

0

3773

Üzüm Üreticilerinin Biyolojik Mücadele Konusundaki Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Honaz İlçesi Örneği
Yazarlar: Yunus Aslan, Mustafa Nothvogel, Murside Cagla Örmeci Kart , Nevin Demirbaş
DOI: 10.20289/zfdergi.618062
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 791

0

791

0

1876

0

1506

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 886

0

886

0

712

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2057

1

2057

0

2137

0

1897

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1457

1

1457

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15000

1

15000

0

1570

0

2409

0

2142

0

2487

Yayınlar

2

0

527

1

0

1792

2

0

3773

2

0

1876

Meyve ve sebze üretiminde ortaya çıkan kayıplar üzerinde etkili olan faktörler: İzmir ili örneği
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.659011
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1506

3

0

1506

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 886

5

0

886

2

0

712

4

0

5792

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2057

3

1

2057

2

0

1897

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
ATIF 17 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1457

17

1

1457

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15000

14

1

15000

Türkiye’de Zeytinyağı Üreticileri Açısından Lisanslı Depoculuk Sistemi
DOI: 10.20289/zfdergi.297949
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1570

2

0

1570

TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2014 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.240-247
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2142

7

0

2142

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.