Oktay Tomar profil resmi
Oktay Tomar Doç. Dr. Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Yayın 20 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 41 TR Dizin Atıf 55
20 Yayın
4 Hakemlik
41 CrossRef Atıf
55 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Mühendislik Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Süt Teknolojisi

Kurum

Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1010

3

2

1010

Yayınlar

0

1207

Orman Meyveli Tarhananın Fonksiyonel Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.848163
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1857

0

1857

0

1231

Kırmızı ve mor sebzelerle hazırlanan kombucha çaylarının kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.680360
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1260

0

1260

Afyonkarahisar İli Çeşme Sularının Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.689204
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 748

0

748

2

1010

0

1390

Farklı Çimlendirme Süreleriyle Üretilen Malt Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Oktay Tomar , Gökhan Akarca, Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2020 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.650421
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1003

0

1003

0

1934

0

2185

0

2255

Afyonkarahisar’da Satışa Sunulan Afyon Kaymaklarının Mikrobiyolojik Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.478064
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1251

0

1251

Çeşitli Bitki Ekstraktlarının Çiğ köfte Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.422778
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2596

0

2596

Kefir ve Sağlık Açısından Önemi
Yazarlar: Oktay Tomar , Abdullah Çağlar, Gökhan Akarca
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12670

0

12670

Yayınlar

Orman Meyveli Tarhananın Fonksiyonel Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.848163
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1857

3

0

1857

2

0

1231

5

0

2554

Kırmızı ve mor sebzelerle hazırlanan kombucha çaylarının kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.680360
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1260

4

0

1260

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1010

3

2

1010

1

0

1128

1

0

1390

3

0

1934

5

0

3147

2

0

2185

1

0

2255

Afyonkarahisar’da Satışa Sunulan Afyon Kaymaklarının Mikrobiyolojik Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.478064
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1251

3

0

1251

Çeşitli Bitki Ekstraktlarının Çiğ köfte Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.422778
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2596

3

0

2596

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.