Ömer Said Toker profil resmi
Ömer Said Toker Yrd. Doç. Dr.
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 9
6 Yayın
2 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Popüler Yayınları

2

1

1484

Yayınlar

BİTKİ TOHUM MUSİLAJLARI VE GIDALARDA KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20073
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2867

0

2867

0

1235

0

1681

βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Ömer Said Toker , Haniyeh Rasouli Pirouzian, Nevzat Konar , Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1830

0

1830

Yayınlar

2

1

1484

BİTKİ TOHUM MUSİLAJLARI VE GIDALARDA KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20073
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2867

1

0

2867

1

0

1235

βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Ömer Said Toker , Haniyeh Rasouli Pirouzian, Nevzat Konar , Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1830

5

0

1830

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.