avatar
Osman Kılınççeker Prof. Dr. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 23 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 12
23 Yayın
16 Hakemlik
12 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1202

0

1

471

2

1

787

Yayınlar

0

163

1

787

0

421

0

613

0

1220

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 975

0

975

0

751

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2312

0

2312

0

1420

0

1364

1

1202

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1964

0

1964

TARA, TRAGAKANT VE AGAR AGAR GAMLARININ TAVUK KÖFTELERDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1480

0

1480

0

1309

0

1592

0

3827

Yayınlar

2

1

787

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 975

4

0

975

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2312

2

0

2312

2

0

1420

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1964

1

0

1964

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.