avatar
Özüm Özoğlu Dr. Arş. Gör. Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 8 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 6
8 Yayın
7 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

337

0

52

0

25

Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Yazarlar: Kader Çetin, Arzu Akpınar Bayizit, Ertürk Bekar, Muhammed Alpgiray Çelik , Özüm Özoğlu , Nalan Çırak
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 477

0

477

0

1414

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1272

0

1272

0

7843

Yayınlar

2

0

1414

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1272

2

0

1272

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.