Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pelin Ertürkmen
Dr. Öğr. Üyesi
BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
9
5
Yayın
2
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Yayınlar
Geleneksel yöntemle gül sirkesi üretiminde asit toleranslı bazı laktik asit bakterilerinin kullanımı
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1364510
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
638
0
FAVORİ
638
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GEÇ ŞİŞME ETMENİ CLOSTRİDİAL TÜRLERİN SPORULASYON SÜRESİNCE ENDOSPOR YAPISAL VE UÇUCU BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
626
0
FAVORİ
626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Olarak Kullanılan Lactobacillus spp. Suşlarının Kolesterol Düşürücü Etkileri ve Olası Mekanizmalar
Yazarlar:
Duygu Alp
,
Pelin Ertürkmen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9119
0
FAVORİ
9119
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amino Acid Decarboxylase Activity of Some Lactic Acid Bacteria
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
, İlkay Turhan,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1392
0
FAVORİ
1392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Peynir Örneklerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Başlatıcı (Starter) Kültür Özelliklerinin Biyokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufbed.25545
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3503
0
FAVORİ
3503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Gıda
Research Journal of Biomedical and Biotechnology
Yayınlar
Beyaz Peynir Örneklerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Başlatıcı (Starter) Kültür Özelliklerinin Biyokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
Yazarlar:
Pelin Ertürkmen
,
Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufbed.25545
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3503
9
ATIF
0
FAVORİ
3503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat