avatar
Reha Kılıçhan Doç. Dr. Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Yayın 5 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 25 TR Dizin Atıf 57
5 Yayın
30 Hakemlik
25 CrossRef Atıf
57 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Mutfak Kültürü Mutfak Sanatları Türk Mutfağı Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler Mutfak Planlama Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Kurum

Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Popüler Yayınları

GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
ATIF 10 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5962

10

3

5962

5

2

1083

Avrupa’daki UNESCO küresel jeopark web sitelerinin gastronomi ile ilgili içeriklerinin değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1452531
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 788

0

2

788

Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6090

10

1

6090

0

1

791

Yayınlar

2

788

2

1083

1

791

Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6090

1

6090

GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5962

3

5962

Yayınlar

5

2

1083

Turizm ve ağırlama endüstrisinde yapay zekâ ve robotik teknolojiler
DOI: 10.48070/erusosbilder.838193
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6090

10

1

6090

GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
DOI: 10.17218/hititsosbil.436190
ATIF 10 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5962

10

3

5962

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.