Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sefair Bağcı
Yüksek Lisans
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Şarapçılık ve Bağcılık
Kurum
Yayınlar
Horoz Karası üzüm çeşidinde bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Nazan Balbaba
,
Sefair Bağcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1148
0
FAVORİ
1148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Besni Üzüm Çeşidinin Salkım, Tane ve Bazı Fitokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Nazan Balbaba
,
Sefair Bağcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.765359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2184
0
FAVORİ
2184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bertiz Kabarcık Üzümünde Bazı Kalite Özellikleri ile Toplam Fenol Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Nazan Balbaba
,
Sefair Bağcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.658449
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4364
0
FAVORİ
4364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Besni Üzüm Çeşidinin Salkım, Tane ve Bazı Fitokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Nazan Balbaba
,
Sefair Bağcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.765359
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2184
1
ATIF
0
FAVORİ
2184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bertiz Kabarcık Üzümünde Bazı Kalite Özellikleri ile Toplam Fenol Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Nazan Balbaba
,
Sefair Bağcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.658449
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4364
1
ATIF
0
FAVORİ
4364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat