avatar
Sezen Özçelik Yrd. Doç. Dr. HAKKARI UNIVERSITY
Yayın 2 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Hidrobiyoloji Ekotoksikoloji Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler Nanobiyoteknoloji Bakteriyoloji Biyomateryaller Nanomalzemeler Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Gıda Bilimleri (Diğer) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

HAKKARI UNIVERSITY

Yayınlar

Glutensiz Bisküvi Üretiminde Hıngedan (Ferula pseudalliacea) Kullanımı
Yazarlar: Sezen Özçelik , Rojbin Gör
DOI: 10.21605/cukurovaumfd.1459417
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 397

0

397

0

366

Yayınlar

Investigation of antimicrobial effects of zinc-based nanoparticles on food-borne pathogens
DOI: 10.51753/flsrt.1344431
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 366

1

0

366

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.