Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şükrü Gökhan Elçi
Doç. Dr.
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-6833-6083
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya
Analitik Kimya
Sensör Teknolojisi
Separasyon Bilimi
Nanokimya
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Kurum
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Speciation of chromium in beverages and seasoning samples by magnetic solid-phase extraction and microsample injection system flame atomic absorption spectrometry
Yazarlar:
Şükrü Gökhan Elçi
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.721977
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1136
0
FAVORİ
1136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cumhuriyet Science Journal
Hakemlik
Gazi Journal of Engineering Sciences
Yayınlar
Speciation of chromium in beverages and seasoning samples by magnetic solid-phase extraction and microsample injection system flame atomic absorption spectrometry
Yazarlar:
Şükrü Gökhan Elçi
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.721977
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1136
4
ATIF
0
FAVORİ
1136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat