Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sinan Uzunlu
Doç. Dr.
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
YÜKSEK BASINÇ UYGULANMIŞ ETLE HAZIRLANAN ÇİĞ KÖFTELERİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTE PARAMETRELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Sinan Uzunlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
962
0
FAVORİ
962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Yayınlar
YÜKSEK BASINÇ UYGULANMIŞ ETLE HAZIRLANAN ÇİĞ KÖFTELERİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTE PARAMETRELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Sinan Uzunlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19015
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
962
1
ATIF
0
FAVORİ
962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat