avatar
Sami Sonat Özdemir Doç. Dr. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 37 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
10 Hakemlik
37 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Duyusal Süreçler, Algı ve Performans Gastronomi Turizm Yönetimi

Kurum

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 756

0

2

756

23

1

31229

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3255

0

1

3255

0

1

797

Yayınlar

Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 756

2

756

1

693

0

1362

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3255

1

3255

1

797

1

4567

0

2562

0

2848

TURİZM YAZININDA "DENİZ TURİZMİ"NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Yazarlar: Yasemin Kozan, Gökçe Yasemin Kozan, Sami Sonat Özdemir , Sami Özdemir , Ebru Günlü
DOI: 10.18613/deudfd.11350
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5832

1

5832

0

1023

1

31229

Yayınlar

ŞALGAM VE KANJİ: KÜLTÜRLERARASI BİR ÜRÜN OLARAK FERMENTE SİYAH HAVUÇ İÇECEKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.935537
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4567

1

1

4567

TURİZM YAZININDA "DENİZ TURİZMİ"NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Yazarlar: Yasemin Kozan, Gökçe Yasemin Kozan, Sami Sonat Özdemir , Sami Özdemir , Ebru Günlü
DOI: 10.18613/deudfd.11350
ATIF 13 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5832

13

1

5832

23

1

31229

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.