Sultan Arslan Tontul profil resmi
Sultan Arslan Tontul Doç. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 8 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 32
8 Yayın
6 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
32 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1143

4

1

1143

Yayınlar

0

502

TİP 5 DİRENÇLİ NİŞASTA: NİŞASTA KATILIM KOMPLEKSLERİ
Yazarlar: Fatma Nur Akgül, Sultan Arslan Tontul
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 824

0

824

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

0

871

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1143

1

1143

KARABUĞDAYIN NEM ADSORPSİYON ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 999

0

999

UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sultan Arslan Tontul , Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2037

0

2037

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1708

0

1708

0

1950

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PROBİYOTİK Alkalihalobacillus clausii SPORU İÇEREN KEK ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22105
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

1

0

871

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1143

4

1

1143

UN PARTİKÜL BOYUTUNUN EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sultan Arslan Tontul , Hümeyra Çetin Babaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19045
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2037

1

0

2037

ÇİYA TOHUMUNDAN ULTRASON DESTEKLİ YAĞ EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18013
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1708

2

0

1708

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.