Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuğba Güngör Ertuğral
Yrd. Doç. Dr.
ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
7
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Polimerizasyon Mekanizmaları
Gıda Mühendisliği
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Kurum
ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1676
0
ATIF
7
FAVORİ
1676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ambalajının Tüketici Satın Alma Kararı Üzerine Etkisi: Malatya İli Örneği, Türkiye
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1379461
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
347
0
ATIF
1
FAVORİ
347
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Determination of Some Antioxidant Activity Values in Wines of Vitis vinifera L. Karalahna, Karasakız and Çavuş Grape Varieties Produced in Bozcaada
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Gülen Türker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1400692
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
306
0
FAVORİ
306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ambalajının Tüketici Satın Alma Kararı Üzerine Etkisi: Malatya İli Örneği, Türkiye
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1379461
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
347
1
FAVORİ
347
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Preparation and Characterization of Polylactic Acid Based Nanofiber Loaded with Tangerine Peel (Citrus Unshiu) Essential Oil
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Sevim Akçura
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.1333674
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
407
0
FAVORİ
407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Environmental Toxicology and Ecology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
908
0
FAVORİ
908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1676
7
FAVORİ
1676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Phenolic State and Antioxidant Potential Resulting from Caramelization in Some Industrial and Traditional Bread Types
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.887463
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
627
0
FAVORİ
627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Synthesis and Characterization of Maleic Anhydride Modified Poly (Ethylene Glycol) as Polymeric Solid-Solid Phase Change Materials
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Cemil Alkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.678545
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2558
0
FAVORİ
2558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Environmental Toxicology and Ecology
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Apitherapy and Nature
Sakarya University Journal of Science
Hakemlik
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Journal of Secondary Metabolite
Journal of New Results in Science
Yayınlar
Determination of Phenolic State and Antioxidant Potential Resulting from Caramelization in Some Industrial and Traditional Bread Types
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.887463
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
627
2
ATIF
0
FAVORİ
627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Synthesis and Characterization of Maleic Anhydride Modified Poly (Ethylene Glycol) as Polymeric Solid-Solid Phase Change Materials
Yazarlar:
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Cemil Alkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.678545
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2558
1
ATIF
0
FAVORİ
2558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat