Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Tuğkan Şeker
Doç. Dr.
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
39
TR Dizin Atıf
6
6
Yayın
39
Hakemlik
6
TR Dizin Atıf
0000-0003-3695-9750
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Sürdürülebilir Gastronomi
Fonksiyonel Gıdalar
Moleküler Gastronomi
Gastronomi (Diğer)
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Hububat Teknolojisi
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
AMBALAJLI ATIŞTIRMALIK GIDALARDA KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİNİN BİLİNİRLİK DÜZEYİ: GİRESUN İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İbrahim Tuğkan Şeker
,
Hilal Kaya
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14
0
FAVORİ
14
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Özel Gereksinimi Olan Bireyler İçin Alternatif Ekmek Üretimi
Yazarlar:
İbrahim Tuğkan Şeker
, Bahar Demir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Uluslararası Güncel Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
52
0
FAVORİ
52
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçıların Gastronomiye Yönelik Görüşlerinin İncelenmesi Çorum İli Örneği: Nitel Bir Araştırma
Yazarlar: Selen Yamur,
İbrahim Tuğkan Şeker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1196
0
FAVORİ
1196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi
Yazarlar:
İbrahim Tuğkan Şeker
,
Emre Hastaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2755
0
FAVORİ
2755
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ TEHLİKE: ÇOCUKLUK ÇAĞI OBEZİTESİ
Yazarlar:
İbrahim Tuğkan Şeker
,
Emre Hastaoğlu
,
Fatma Hastaoğlu
, Taycan Şeker
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1245
0
FAVORİ
1245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Fruit Powders on
Yazarlar: Özen Özboy Özbaş,
İbrahim Tuğkan Şeker
, İncilay Gökbulut
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2923
0
FAVORİ
2923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Uluslararası Güncel Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastro-World
Journal of Applied Tourism Research
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat