avatar
İbrahim Tuğkan Şeker Doç. Dr. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 39 TR Dizin Atıf 6
6 Yayın
39 Hakemlik
6 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Sürdürülebilir Gastronomi Fonksiyonel Gıdalar Moleküler Gastronomi Gastronomi (Diğer) Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Hububat Teknolojisi Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Özel Gereksinimi Olan Bireyler İçin Alternatif Ekmek Üretimi
Yazarlar: İbrahim Tuğkan Şeker , Bahar Demir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 52

0

52

0

1196

0

1245

Effects of Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Fruit Powders on
Yazarlar: Özen Özboy Özbaş, İbrahim Tuğkan Şeker , İncilay Gökbulut
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2923

0

2923

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.