avatar
Uğur Kaçan Dr. Öğr. Üyesi PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 1
3 Yayın
6 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Mutfak Kültürü Mutfak Sanatları Aşçılık Yiyecek ve İçecek Dünya Mutfakları Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler Gıda Pazarlaması

Kurum

PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Gastronomik Deneyimin Marka Sadakatine Yansımaları
DOI: 10.17829/turcom.1050108
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1558

1

1

1558

0

1

2863

Yayınlar

Örgütsel Kültür ve İletişim Bağlamında “Lüks Restoran” Konsepti
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 831

0

831

1

2863

Gastronomik Deneyimin Marka Sadakatine Yansımaları
DOI: 10.17829/turcom.1050108
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1558

1

1558

Yayınlar

Gastronomik Deneyimin Marka Sadakatine Yansımaları
DOI: 10.17829/turcom.1050108
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1558

1

1

1558

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.