Yalçın, H., & Can, Ö. (2013). Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1).
AMA
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. Mart 2013;10(1).
Chicago
Yalçın, H., ve Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, sy. 1 (Mart 2013).
EndNote
Yalçın H, Can Ö (01 Mart 2013) Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1
IEEE
H. Yalçın ve Ö. Can, “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”, Erciyes Üniv Vet Fak Derg, c. 10, sy. 1, 2013.
ISNAD
Yalçın, H. - Can, Ö.p. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (Mart 2013).
JAMA
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10.
MLA
Yalçın, H. ve Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 10, sy. 1, 2013.
Vancouver
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10(1).