Son Dönem Osmanlı Tarihi/Yakınçağ Osmanlı Tarihi: Kadın Tarihi, Şehir Tarihi, Gayrisünni Müslümanlar/Heterodoksi
Türk Dili ve Edebiyatı/Halkbilmi/Folklor/Türk Halk Edebiyatı
Gülşah Eser, 6 Haziran 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğreniminin ardından Kenan Evren Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 1998 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü birincilikle bitirdi. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansa başladı ve “Mekteb-i Harbiye’nin Türkiye’de Modern Bilimlerin Gelişmesindeki Yeri (1834-1876)” başlıklı tezi ile 2005 yılında mezun oldu. 2006 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü’nden 2011 yılında “Köy Enstitüleri’nde Bir Öncü: Özgün Arşivi Işığında Göl Köy Enstitüsü” başlıklı teziyle mezun oldu ve doktor unvanını aldı. 2012 yılında Harran Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü’nde okutman ve ardından Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde öğretim üyesi olarak göreve başladı. Akademik kariyerindeki tüm çalışmalarını Harran Üniversitesi bünyesinde yürüttü. Çok sayıda makale, bildiri, proje, sergi vb. çalışmaya imza atan Gülşah Eser, Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye Maarif Vakfı ve TÜBA işbirliğiyle hazırlanan Türk Maarif Ansiklopedisi’nin bilim kurulu ve ayrıca ilmi redaksiyon kurulu üyeliklerinde bulunmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı haberleşme üyeliği, Çanakkale Savaşları Enstitüsü tarafından hazırlanan Çanakkale Savaşları Ansiklopedisi’nin danışma kurulu üyeliği görevlerini yürütmektedir. Evli ve Bahadır adında bir çocuk annesidir.
Atatürk İlkeleri ve Türkiye Cumhuriyeti Tarihi
Türk Dili ve Edebiyatı/Halkbilmi/Folklor/Türk Halk Edebiyatı
Yüksek lisans ve doktorasını Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi alanında tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Akademik ilgi alanları arasında; okul liderliği, eğitim yönetimi, eğitim politikaları, yükseköğretim yönetimi, yükseköğretim politikaları yer almaktadır.
Türk Dili ve Edebiyatı/Halkbilmi/Folklor/Türk Halk Edebiyatı
Son Dönem Osmanlı Tarihi/Yakınçağ Osmanlı Tarihi: Kadın Tarihi, Şehir Tarihi, Gayrisünni Müslümanlar/Heterodoksi
Hüseyin KOÇ, lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi ELT bölümünde 2012 yılında tamamladı. Kariyerine Ankara Üniversitesi ve TÖMER'de okutman olarak başladı. 2013 yılında Harran Üniversitesi'nde göreve başladı. Modern Diller ve Hazırlık Programı Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 2017 yılında Çağ Üniversitesi'nde ELT alanında yüksek lisansını tamamladı. Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Çocuk Üniversitesi'nde müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda TESOL sertifikasına sahip Öğretmen Eğitmeni ve okulundaki CPD Biriminin sorumlu eğitmenidir.