Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Küçükçetin
Prof. Dr.
Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
Yayın
11
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
4
11
Yayın
2
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-0132-1581
55988914100
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
Akdeniz University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering
Yayınlar
Yanık Dondurmanın Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri
Yazarlar:
Esin Özel
,
Serenay Aşık-aygün
,
Ebru Açıkalın
,
Firuze Ergin Zeren
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1746653
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
127
0
FAVORİ
127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Mikrobiyal Transglutaminaz Uygulanan Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Esin Özel
, Hatice Kübra Kızılay, Merve Al,
Firuze Ergin Zeren
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1746609
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
133
0
FAVORİ
133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Isıl İşlem Görmüş ve Protein-Yağ Oranları Değiştirilmiş Ultrafiltrasyon (UF) Retentatlarının UF Beyaz Peynirin Kimyasal, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Demiral,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1609151
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması
Yazarlar:
Emine Mine Çomak Göçer
, Firuze Ergin Zeren,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350935
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
853
0
FAVORİ
853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2567
0
FAVORİ
2567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Özge Gökçe,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3282
0
FAVORİ
3282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
Yazarlar: Hatice Kübra Kızılay,
Firuze Ergin
,
Muammer Demir
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505536
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3723
0
FAVORİ
3723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475365
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6473
0
FAVORİ
6473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2596
0
FAVORİ
2596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin,
Ahmet Küçükçetin
, Ayhan Oral,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1979
0
FAVORİ
1979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4379
0
FAVORİ
4379
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kurul Üyeliği
Akademik Gıda
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması
Yazarlar:
Emine Mine Çomak Göçer
, Firuze Ergin Zeren,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350935
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
853
1
ATIF
0
FAVORİ
853
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2567
5
ATIF
0
FAVORİ
2567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2596
9
ATIF
0
FAVORİ
2596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4379
1
ATIF
0
FAVORİ
4379
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat