avatar
Serenay Aşık-aygün Arş. Gör. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 4
2 Yayın
4 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

2

Yanık Dondurmanın Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2025 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1746653
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 119

0

119

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.