Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serenay Aşık-aygün
Arş. Gör.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
4
2
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
BAL VE KUŞBURNU ÇÖZELTİLERİ İLE VAKUM İMPREGNASYONUN AYVA (CYDONIA OBLONGA M.)'NIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ VE ENZİMATİK ESMERLEŞMESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Zehra Günel
,
Serenay Aşık-aygün
, Tuğçe Atbakan Kalkan,
Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25051
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yanık Dondurmanın Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri
Yazarlar:
Esin Özel
,
Serenay Aşık-aygün
,
Ebru Açıkalın
,
Firuze Ergin Zeren
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1746653
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
119
0
FAVORİ
119
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Editörlük
Akdeniz Mühendislik Dergisi
Teknik Editör
Kurul Üyeliği
Akdeniz Mühendislik Dergisi
Hakemlik
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat