Ayhan Topuz profil resmi
Ayhan Topuz Prof. Dr. AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 64
8 Yayın
4 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
64 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

Influence of Different Drying Techniques on Selected Physicochemical and Bioactive Properties of Mushroom Powders
Yazarlar: Tuğçe Atbakan Kalkan, Serenay Aşik Aygün, Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2025 , Horticultural Studies
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 72

0

72

0

316

0

2140

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1199

0

1199

0

2044

0

5027

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4249

0

4249

Yayınlar

6

0

2140

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1199

6

0

1199

KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İsmail Tontul , Emrah Eroğlu, Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2044

2

0

2044

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4249

5

0

4249

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.