Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Alper Kurnaz
Doç. Dr.
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
31
CrossRef Atıf
4
5
Yayın
31
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi Turizmi
Kurum
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Selda Karahan
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.803004
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1867
4
ATIF
1
FAVORİ
1867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EGE OTLARININ YÖRESEL MUTFAKLARDA KULLANIMI
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Alper Kurnaz
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Selda Karahan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9185
0
ATIF
1
FAVORİ
9185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Netflix'te yer alan gastronomi temalı içeriklerin ayrıntılı incelemesi
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Özkan Demir
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1478253
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
0
ATIF
1
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Butik Pastacılık Üretim Süreçlerinin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Gül Seda Aydemir
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1588515
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
105
0
FAVORİ
105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Netflix'te yer alan gastronomi temalı içeriklerin ayrıntılı incelemesi
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Özkan Demir
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1478253
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
1
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRKLARELİ, EDİRNE VE TEKİRDAĞ İLLERİNİN GASTRONOMİ DEĞERLERİNİN YEREL WEB SİTELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Türkay Tuna
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29029/busbed.1117666
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1357
0
FAVORİ
1357
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Selda Karahan
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.803004
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1867
1
FAVORİ
1867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EGE OTLARININ YÖRESEL MUTFAKLARDA KULLANIMI
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Alper Kurnaz
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Selda Karahan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9185
1
FAVORİ
9185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
Hakemlik
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Erciyes Akademi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
İşletme Bilimi Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Travel and Tourism Research
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Selda Karahan
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.803004
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1867
4
ATIF
1
FAVORİ
1867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat