Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Çakmak Sancar
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
3
4
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-0737-7009
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayınlar
İzmir Tulum Peynirinde Koagülaz Pozitif Stafilokokların Yaygınlığı, Antibiyotik Direnci ve Biyofilm Oluşumu
Yazarlar:
Başak Gökçe Çöl
,
Semiha Yalçın
,
Burcu Çakmak Sancar
,
Meryem Akhan
,
Kübra Sağlam
,
Seydi Yıkmış
Yayın Bilgisi: 2025 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/2025.1.26
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
104
0
FAVORİ
104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrobiyal Pigmentlerin Gıdalarda Renklendirici Olarak Kullanılması
Yazarlar:
Burcu Çakmak Sancar
,
Muhsin Öztürk
,
Meryem Akhan
,
Özer Ergün
Yayın Bilgisi: 2024 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.1098911
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
908
0
FAVORİ
908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçme Suları ve Gıdalarda Mikroplastikler
Yazarlar:
Meryem Akhan
,
Burcu Çakmak Sancar
,
Muhsin Öztürk
,
Özer Ergün
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47027/duvetfd.1133789
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1631
0
FAVORİ
1631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da satışa sunulan bazı meyve ve sebzelerde LC-MS/MS ile pestisit kalıntılarının tespiti
Yazarlar:
Burcu Çakmak Sancar
,
Meryem Akhan
,
Muhsin Öztürk
,
Özer Ergün
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1063811
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1579
0
FAVORİ
1579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Yayınlar
İstanbul’da satışa sunulan bazı meyve ve sebzelerde LC-MS/MS ile pestisit kalıntılarının tespiti
Yazarlar:
Burcu Çakmak Sancar
,
Meryem Akhan
,
Muhsin Öztürk
,
Özer Ergün
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1063811
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1579
6
ATIF
0
FAVORİ
1579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat