avatar
İbrahim Çekiç Doç. GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 25 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 10
12 Yayın
25 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
10 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Somut Olmayan Kültürel Miras Mutfak Kültürü Yöresel Mutfaklar Gastronomi Turizmi

Kurum

GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

2

2998

0

1

548

0

1

686

Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
DOI: 10.24010/soid.1237373
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 476

0

1

476

3

1

979

Yayınlar

Gastrosinema bağlamında ‘‘The menu’’ üzerine bir inceleme
Yayın Bilgisi: 2025 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1536693
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 81

0

81

Somut Olmayan Kültürel Miras Konulu Çalışmalar Üzerine Bir Dikkat
DOI: 10.17123/atad.1698997
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 138

0

138

0

518

Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
DOI: 10.24010/soid.1237373
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 476

1

476

1

979

0

675

0

911

1

548

2

2998

0

742

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1130

0

1130

Yayınlar

3

1

979

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.