avatar
Cemalettin Baltacı Prof. Dr. Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 16 Hakemlik 33 CrossRef Atıf 10
16 Yayın
33 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Analitik Kimya Organik Kimya Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

674

0

1829

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1795

0

1795

0

204

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2078

0

2078

Yayınlar

1

0

235

1

0

1829

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1795

1

0

1795

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2078

1

0

2078

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.