avatar
Dilek Dülger Altıner Doç. Dr. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 24 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 31
14 Yayın
24 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
31 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gastronomik Trendler Gıda Tüketimi Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Kurutma Teknolojileri

Kurum

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

2

52285

Diyet Lifin Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Dilek Dülger , Yasemin Gahan
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 31911

0

1

31911

0

1

84587

0

1

496

0

1

310

Yayınlar

0

791

0

2424

KESTANE UNU KATKISININ ERİŞTENİN BESLEYİCİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

0

802

1

496

2

52285

1

84587

CHESTNUT FLOUR AND APPLICATIONS OF UTILIZATION
Yazarlar: Merve Mete, Dilek Dülger Altıner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1435

0

1435

0

470

EFFECT OF ENZYMES FOR INCREASING AMOUNT OF ANTHOCYANIN IN BLACK CARROT JUICE
Yazarlar: Şükrü Karataş, Dilek Dülger Altıner , Eda Tarin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 937

0

937

Diyet Lifin Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Dilek Dülger , Yasemin Gahan
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 31911

1

31911

Yayınlar

4

0

2424

3

0

959

KESTANE UNU KATKISININ ERİŞTENİN BESLEYİCİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20083
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

2

0

802

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.