avatar
Nilgün Ertaş Prof. Dr. Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 48 TR Dizin Atıf 13
11 Yayın
3 Hakemlik
48 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

624

Yayınlar

0

974

0

916

0

2442

1

624

Influence of Some Dairy Powders on the Qualitative Parameters of Bread
DOI: 10.21597/jist.696887
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1235

0

1235

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1135

0

1135

0

3306

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4896

0

4896

Yayınlar

3

0

974

1

0

916

Effects of different germinated seeds flour on mineral, phytic acid and total phenolic content of cookies
Yazarlar: Hatice Tok, Nilgün Ertaş
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.535601
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1135

1

0

1135

7

0

3306

Possibility of using 'chickpea aquafaba' as egg replacer in traditional cake formulation
DOI: 10.29050/harranziraat.569397
ATIF 35 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4896

35

0

4896

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.