Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Erva Parıldı
Arş. Gör.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Altıntop Çeşitlerinin Narincin ve Toplam Flavonoid İçerikleri Üzerine Don Koşullarının, Olgunluk Durumunun ve İşleme Tekniklerinin Etkileri
Yazarlar:
Nilgün Karabacak
, Ali Altan,
Osman Kola
,
Erva Parıldı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Editörlük
Türk Mühendislik Araştırma ve Eğitimi Dergisi
Mizanpaj Editörü
Kurul Üyeliği
Türk Mühendislik Araştırma ve Eğitimi Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat