avatar
Hatice Gündüz Yrd. Doç. Dr. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 7
6 Yayın
1 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

13

0

50

FARKLI GÜÇTE ULTRASES UYGULAMALARININ VAKUM PAKETLENEN SARDALYA BALIKLARININ (Sardina pilchardus) BAZI KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Gündüz , Şükriye Aras Hisar, Fettah Gündüz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19114
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 978

0

978

TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1769

0

1769

0

1613

Yayınlar

FARKLI GÜÇTE ULTRASES UYGULAMALARININ VAKUM PAKETLENEN SARDALYA BALIKLARININ (Sardina pilchardus) BAZI KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Gündüz , Şükriye Aras Hisar, Fettah Gündüz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19114
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 978

2

0

978

TÜKETİME HAZIR MİDYE DOLMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18077
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1769

3

0

1769

2

0

1613

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.