Elif Ayşe Anlı profil resmi
Elif Ayşe Anlı Doç. Dr. ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın 6 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 1
6 Yayın
9 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE

Popüler Yayınları

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1857

3

1

1857

Yayınlar

0

295

0

1043

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1869

0

1869

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1857

1

1857

Yenilikçi teknolojilerden prensip ve yasal yönleriyle vurgulu elektrik alan teknolojisi
DOI: 10.29050/harranziraat.469870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1307

0

1307

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4529

0

4529

Yayınlar

3

0

1043

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1869

1

0

1869

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1857

3

1

1857

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4529

1

0

4529

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.