Oya Özkanlı profil resmi
Oya Özkanlı Doç. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 6
5 Yayın
5 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Gastronomi Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Gastronomi Turizmi

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

2

3480

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5799

6

1

5799

0

1

454

Yayınlar

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5799

1

5799

20. Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürü
Yazarlar: Hasan Ersavaş, Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3449

0

3449

2

3480

Yayınlar

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5799

6

1

5799

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.