Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özkan Süzer
Dr. Öğr. Üyesi
KARABUK UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
6
7
Yayın
17
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-6086-4543
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Mutfak Kültürü
Türk Mutfağı
Sürdürülebilir Gastronomi
Kurum
KARABUK UNIVERSITY
Popüler Yayınları
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ)
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2394
0
ATIF
1
FAVORİ
2394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir yeme davranışı: Restoran müşterileri özelinde bir inceleme
Yazarlar:
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1552741
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
369
1
ATIF
1
FAVORİ
369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üçüncü Nesil Kahve İşletmelerinin Sürdürülebilirlik Açısından İncelenmesi: Karabük İlinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Şeyma Dinvar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.51290/dpusbe.1578562
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
ATIF
1
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Unutulmaz Yerel Gıda Deneyimi, Turist Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Niyeti: Yabancı Turistler Özelinde Bir İnceleme
Yazarlar:
Yunus Emre Sağır
,
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1713900
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
114
0
ATIF
1
FAVORİ
114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mutfaktan Dijital Çağa: Şeflerin Sosyal Medya ile Etkileşiminin Nitel Bir Analizi
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Batuhan Demirel
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
83
0
FAVORİ
83
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nörogastronominin Mevcut Durumu ve Geleceği: Akademisyenler Özelinde Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Gülşah Aydın Ceylan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1652134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
137
0
FAVORİ
137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Unutulmaz Yerel Gıda Deneyimi, Turist Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Niyeti: Yabancı Turistler Özelinde Bir İnceleme
Yazarlar:
Yunus Emre Sağır
,
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1713900
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
114
1
FAVORİ
114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üçüncü Nesil Kahve İşletmelerinin Sürdürülebilirlik Açısından İncelenmesi: Karabük İlinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Şeyma Dinvar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.51290/dpusbe.1578562
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
1
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir yeme davranışı: Restoran müşterileri özelinde bir inceleme
Yazarlar:
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1552741
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
369
1
FAVORİ
369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ)
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Murat Doğdubay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2394
1
FAVORİ
2394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BÖLGE MUTFAKLARININ KULLANILAN MALZEMELER BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: GAZİANTEP YEMEKLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Özkan Süzer
,
Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9066
0
FAVORİ
9066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of New Tourism Trends
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editör Yardımcısı
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Artuklu Tourism Studies
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Tourism Research Institute
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Sürdürülebilir yeme davranışı: Restoran müşterileri özelinde bir inceleme
Yazarlar:
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1552741
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
369
1
ATIF
1
FAVORİ
369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat